Onze reizen

Lukas Ruiter Production heeft 8 bijzondere reizen samengesteld voor het seizoen 2016.

De keuze is:

Je krijgt bij ons niet alleen de tickets voor de boot en routes op maat maar ook extra praktische informatie over Groot-Brittannië zoals het links rijden en verkeer in het algemeen.

Hotels

LRP motorreizen heeft met zorg de hotels uitgezocht. Het zijn overwegend gezellige kleine familiehotelletjes met vriendelijk personeel dat houdt van een persoonlijke benadering. LRP motorreizen boekt de hotels op basis van “Bed & Breakfast”. Voor het avondeten ben je dus niet gebonden aan het hotel, zodat je dat eventueel elders kunt gebruiken.

De kamers zijn voorzien van een badkamer en-suite en gefaciliteerd met tv en de mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten. In alle hotels is WiFi aanwezig.

Ferry

Je vaart met één van de cruiseferries van DFDS Seaways, waar je heerlijk kunt dineren in het “Seven Seas buffet restaurant”. Je geniet van de overtocht die alles weg heeft van een cruise. De motorrijders kunnen hun motoren veilig op het schip parkeren en vastzetten met de spanbanden die terplekke aanwezig zijn.

Informatie over het boeken

Als je het boekingsformulier invult dan zal er een reissom verschijnen en weet u wat deze reis kost voor het totaal aantal deelnemers. De boeking is pas definitief als je op het knopje boeken versturen klikt.

Reis je met een oneven aantal personen dan komt automatisch 1 keer de één persoon toeslag voor hut en hotelkamer.

Reis je met een even aantal personen en één persoon wenst een 1 persoonskamer/hut dan zal de 1 persoonskamer/hut toeslag 2x berekend worden.

Reis garantie

Wij hebben, wettelijk verplicht, een reisgarantie op al onze reizen. We hebben gekozen voor de GGTO reisgarantie. Dit geeft de klant zekerheid dat de betaalde reissom gegarandeerd is en mocht Lukas Ruiter Production onverhoopt in financiële problemen komen dan is de betaalde reissom niet verdwenen.

De kosten van de reisgarantie zijn €15,00, deze worden op de factuur gezet en je krijgt dan ook van ons €15,00 korting. Wij zijn verplicht om de reisgarantie op de factuur te zetten zodat GGTO kan zien dat er een reisgarantie is afgesloten.

VvKR
Facebook
Motorkleding Zaanstad
Moto Scotland
Garantiefonds GGTO