1084944_499708950115558_478321576_o

Mijn naam is Lukas Ruiter en heb ik heb twee passies t.w. Schotland en motorrijden. Ik kom al meer dan 45 jaar in Schotland en geniet van alles wat dit mooie land te bieden heeft. Ik zoek voor de klanten de mooiste routes, leuke hotels en geef informatie over Schotland. Je krijgt bij ons de service die je van een specialist kan verwachten.

Wij willen dat onze klanten net zo kunnen genieten van Schotland als dat wij altijd hebben gedaan.

Dit is een website van Lukas Ruiter Production, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56908644 te Apeldoorn.

BTW nummer: NL132556169B03

Voor informatie kunt u terecht bij:
Lukas Ruiter Production
Bekkumerstraat 38
7416 ZP Deventer
Telefoon: 0570-629921
E-mail: info@lukasruiterproduction.nl

 

Disclaimer

De beheerder van deze website doet zijn uiterste best de informatie zo correct en volledig mogelijk aan te bieden. Hij aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid tengevolge van het gebruik van de op de website aangeboden informatie.

Op alle pagina’s en onderdelen van deze website is het copyright van toepassing.

 

Heeft u vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Verstuurclear

VvKR
Facebook
Motorkleding Zaanstad
Moto Scotland
Garantiefonds GGTO
 • We zijn de afgelopen twee weken door Schotland getrokken. En door hun route te uploaden in de Garmin of TomTom, rij je echt de mooiste singletracks die daar te vinden zijn! Echt een prachtige vakantie met goede hotels. Helemaal top geregeld!
  Karin de Jong
 • Fantastisch reisbureau! Als je wilt, op maat gesneden, niet de geijkte routes van doorsnee reisbureau's maar "out of the box" met pareltjes van Schotse plekjes. Ook een aanrader voor automobilisten!
  Marina
 • Als je echt naar Schotland wil dan moet je bij Lukas Ruiter wezen, wij hebben een geweldige vakantie gehad en doen dit zeker nog eens via Lukas Ruiter Production.
  Joost Hamelink
 • Goede en degelijke organisatie. Naast de zeer volledige informatie verdient het persoonlijke contact een pluim.
  Michel Visser
 • Dank voor een geweldige motorreis naar de Highland Games. We zullen ongetwijfeld in 2014 opnieuw met jou in zee gaan (om aan de overkant te geraken, Schotland dus!!). Groet.
  Katinka Brandenburg
 • Perfect, we zouden zo weer boeken. Voldeed volledig aan onze verwachtingen. Prachtige natuur en goede hotels in typische schotse gebouwen.
  Wim Maassen van de Brink
 • Geweldig georganiseerde reis over de prachtigste wegen met goede hotels!
  Nel van der Zijden
 • 2500 schitterende pasmaat kilometers in een week over de smalste en mooiste wegen van Schotland en het Engelse Lake District (inclusief de 30%+ passen) en overnachtingen in stijlvolle, afgelegen hotelletjes: een reis zoals je het zelf niet verzint: dat doet Lukas Ruiter Production perfect voor je.
  Harold de Bock
 • Voor goed verzorgde motorreizen naar Schotland beslist het beste adres! Kennis van de beste plekjes, bezienswaardigheden, goede hotels en mooie route's. De beste reizen naar en door Schotland!
  Mark van Hierden

Film van Henny Nobel